11:00

Triangelns IK P05 grön

Referat: BK Sport P 05 Svart - Triangelns IK P05 grön

Söndag förmiddag och dags för en ny match denna gång mot Triangeln. Det är 12 laddade killar som kommer till samlingen klockan 10 i burarna på Ekängen. Klockan slår nästan 11 när det är dags för matchstart.

Triangeln börjar i högt tempo och pressar oss högt vilket gör det svårt för att oss att få till något eget spel. Vi kämpar dock på bra men målen rullar in med jämna mellanrum och halvleken slutar 4-0 till Triangeln.

I halvlek pratar vi om att fortsätta kämpa och att försöka vinna andra halvlek. Att vi ska hålla våra positioner och att vi måste våga mera. Vi fortsätter att kämpa storstilat och skapar några chanser bland annat så har vi en boll i stolpen och en som dansar på mållinjen men med tur och skicklighet så lyckas Triangeln freda sitt mål även i denna halvlek. De sätter samtidigt ytterligare 2 bollar och matchen slutar 6-0.

Siffrorna kan se stora ut men killarna ska ha beröm för en riktigt bra kämpainsats där vi verkligen försöker. Denna gång var vi numret för små och Triangeln ska ha beröm för riktigt fint positionsspel som gjorde det svårt för oss att skapa chanser. De var väldigt samspelta och vågade överlag lite mer än vad vi gjorde denna dag.